Din kundvagn

Varukorg (0)

Kvalitetsprodukter till rätt pris
– Sedan 1929 –

Information om Trans Navals flytt till Krossgatan 22 i Hässleholm

Äntligen är vi på väg till nya lokaler. Under vecka 48-49 kommer kontoret att flyttas till Hässleholm. Detta kan medföra en del störningar i kommunikationen med Försäljnings- och Inköpsavdelningen.Lagerflytten genomförs fredag till söndag i vecka 49 (4-6 December) för att störa in och utleveranser så lite som möjligt.Vår plan och målsättning är att vi i vecka 50 ska vara redo igen.

Vår nya adress fr.o.m den 7 december 2020:

TRANS NAVAL AB

Krossgatan 22

281 45 Hässleholm

Telefon 044-82200 (som tidigare)

Ni når oss som vanligt på våra mailadresser

Med vänlig hälsning

Stefan Lindstrand Bolagschef Trans Naval AB

35+85 år av framgång

TransNaval AB är ett företag med stängsel som huvudprodukt sedan 1980-talet. 2014 förvärvades Vinslövs Stängselfabrik, grundat 1929 och vi kan med det stoltsera med att vi är landets äldsta stängselföretag.

Vi har kontor och lager mitt i skåne på natursköna Nävlingeåsen.

Företaget utvecklar hela tiden sitt specialområde – stängsel och skydd för djur, natur, vägar, industri-, bostad- och villaområden.

Mottot är som alltid – kvalité till rätt pris för kunden!


Föregångare

Vi utvecklar egna produkter, tillverkar i egen regi och importerar färdiga produkter från de främsta tillverkarna i Europa och Asien.

På marknaden agerar vi främst som grossister till järn- och fackhandel via utvalda återförsäljare samt via Lantbrukskooperationen, skogsentreprenörer, byggföretag, kommunala och statliga verk och företag.


Fraktkostnaderna minimeras och effektiviseras via avtal med olika transportföretag.


Stora och små kunder

Många speciallösningar och produkter tillverkas och monteras direkt ute hos kunden med våra erkänt skickliga tekniker och montörer som vi har knutna till företaget.

Stora kunder är Bygg & järnhandelskedjor, Postorderföretag, Byggindustrin, Kommuner, Trafikverket etc till vilka vi levererar material likaväl som vi utför projektering och gör montage som totalentreprenör eller underentreprenör.


Målet

TransNaval har haft en mycket gynnsam utveckling under de dryga 30 år som gått och vi ser positivt på en fortsatt framgång under mottot – Kvalité till rätt pris!

Hej,

Sidan är för närvarande under ombyggnad. Ny information kommer inom kort.
Kontakta oss gärna via email (info@transnaval.se) eller telefon (044 822 00).

Okej!