Din kundvagn

Varukorg (0)

Kvalitetsprodukter till rätt pris
– Sedan 1929 –

35+85 år av framgång

TransNaval AB är ett företag med stängsel som huvudprodukt sedan 1980-talet. 2014 förvärvades Vinslövs Stängselfabrik, grundat 1929 och vi kan med det stoltsera med att vi är landets äldsta stängselföretag.

Vi har kontor och lager mitt i skåne på natursköna Nävlingeåsen.

Företaget utvecklar hela tiden sitt specialområde – stängsel och skydd för djur, natur, vägar, industri-, bostad- och villaområden.

Mottot är som alltid – kvalité till rätt pris för kunden!


Föregångare

Vi utvecklar egna produkter, tillverkar i egen regi och importerar färdiga produkter från de främsta tillverkarna i Europa och Asien.

På marknaden agerar vi främst som grossister till järn- och fackhandel via utvalda återförsäljare samt via Lantbrukskooperationen, skogsentreprenörer, byggföretag, kommunala och statliga verk och företag.


Fraktkostnaderna minimeras och effektiviseras via avtal med olika transportföretag.


Stora och små kunder

Många speciallösningar och produkter tillverkas och monteras direkt ute hos kunden med våra erkänt skickliga tekniker och montörer som vi har knutna till företaget.

Stora kunder är Bygg & järnhandelskedjor, Postorderföretag, Byggindustrin, Kommuner, Trafikverket etc till vilka vi levererar material likaväl som vi utför projektering och gör montage som totalentreprenör eller underentreprenör.


Målet

TransNaval har haft en mycket gynnsam utveckling under de dryga 30 år som gått och vi ser positivt på en fortsatt framgång under mottot – Kvalité till rätt pris!